top of page

VORMING & TRAINING

Het CGSO biedt vorming en training over relaties en seksualiteit. We spreken over liefde,  weerbaarheid, assertiviteit en grenzen stellen. We antwoorden op vragen over anticonceptie. We beiden een kader rond seksuele identiteit. Afhankelijk van de doelgroep hebben we een ander aanbod. 

Workshops voor kinderen en jongeren

Interactieve momenten waarop kinderen en jongeren met elkaar in dialoog gaan. Zo leren ze onderling. Deze workshops werken we op maat uit afhankelijk van jouw noden en verwachtingen.

 

Klik hier voor meer informatie

Training voor leerkrachten, zorgverleners, begeleiders en ondersteunend personeel

Begeleid je groepen op het vlak van relaties en seksualiteit? Dan kan je hier de opleiding vinden die tips en tricks leveren. Of je nu les wil geven over zwangerschap en anticonceptie. Of je wenst jongeren weerbaar te maken op sociale media. Elke training richt zich op specifieke noden. 


Liever een training voor je eigen groep?
Het CGSO biedt opleiding op maat. We bieden handvatten aan die je onmiddellijk kan toepassen in de praktijk. Meer info, klik hier

Infosessies voor ouders

 Wanneer start je het gesprek over relaties en seksualiteit? En hoe doe je dit? Moet je dit doen op jonge leeftijd? Of kan ik wachten op het eerste liefje? En wat vertel ik dan? 


Het zijn slechts enkele vragen die ouders zich stellen over “het” gesprek met hun kinderen . Via de infosessies biedt het CGSO informatie en praktische tips om aan de slag te gaan.

 

Ontdek de mogelijkheden hier

Aanvraag
Interesse in een vorming van het CGSO?
Vraag het aan via het contactformulier!

Je bericht werd verzonden!

bottom of page