top of page

Interactieve workshops voor kinderen en jongeren

Vorming

Zoek je een unieke workshop speciaal voor jou uitgewerkt? De kinderen en jongeren maken op een unieke manier kennis met relaties en seksualiteit. Hier een aantal voorbeelden van thema’s die we kunnen bespreken:

 

  • Vriendschap en relaties

  • Het lichaam en hygiëne

  • Voortplanting, zwangerschap en anticonceptie

  • Weerbaarheid

  • Sociale media en mediawijsheid

  • Gender en holebi’s

  • Flirten en seksualiteitsbeleving

  • (seksueel) grensoverschrijdend gedrag… 

Hoe gaan we te werk? 
We ontwikkelen en begeleiden de workshop volgens jouw wensen en noden. We gebruiken diverse werkvormen, waarbij de kinderen en jongeren van elkaar kunnen leren. We gaan nooit een passieve lezing geven. Jij beslist welke onderwerpen en methodieken aan bod komen. Samen kijken we welke voorkennis de groep heeft. Wij stellen een gepersonaliseerd draaiboek voor je op.  Dit draaiboek kan je nakijken en waar nodig bijschaven. 

Voor wie is deze workshop? 
Alle kinderen en jongeren. We stellen steeds een gepersonaliseerd draaiboek op. Dit laat ons toe om de workshop te geven voor zowel kleuters, scholieren als adolescenten. We kunnen ons ook richten op specifieke doelgroepen, zoals jongeren van autochtone of allochtone afkomst, met of zonder een beperking, in een schoolomgeving of in de jeugdbeweging. Kortom, alles is mogelijk. 

Duur van de workshop
Een workshop kan vanaf 2 opeenvolgende uren. We organiseren ook workshops van een halve of een volledige dag. 

Kostprijs
Een workshop relationele en seksuele vorming kost € 55 per uur (incl. BTW). Hierin is de kostprijs voor de gepersonaliseerde uitwerking van het draaiboek en het gebruik van alle (voorlichtings)materialen, werkbladen, audiovisueel materiaal e.d. inbegrepen. Wij rekenen wel nog vervoerskosten aan. 


Interesse
Voor meer info kan je contact opnemen via het contactformulier of mailen naar Cindy (info@cgso.be).  
 
 

Aanvraag
Interesse in een vorming van het CGSO?
Vraag het aan via het contactformulier!

Je bericht werd verzonden!

bottom of page